particulier geld lenen

Als particulier geld lenen

Als je als particulier geld wilt lenen dan is dat niet zo heel moeilijk, maar je dient wel te weten hoeveel geld je wilt lenen. Bij particulier geld lenen wordt het ook wel onderhands leven genoemd. Je kunt als particulier geld gaan lenen bij een ander zodat er geen bank of andere financiële instantie tussen zit. Dit geeft je een groot aantal voordelen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je als particulier geld wilt lenen, misschien is het salaris nog niet binnen of wil je deze maand iets extra doen. Ook dat is mogelijk. Je kunt dan namelijk het geld dat op de rekening komt gebruiken om wat andere extra dingen mee te doen. Dit kan betekenen uit eten gaan, kleding kopen, samen op vakantie gaan, rekeningen betalen. Als particulier kun je voor veel dingen geld lenen, ook bijv. in het geval dat je een huis gaat kopen (hypotheek). Maar ook als je een auto gaat kopen kun je geld lenen en er voor zorgen dat je aankoop door kan gaan zodat je kunt genieten van de mooie aankoop die nu gedaan kan worden, omdat je particulier geld kunt lenen.

 

Voordelen van particulier geld lenen

Een voordeel als je als particulier geld gaat lenen bij anderen aan de hand van een onderhandse lening is dat je geen rente hoeft te betalen of in ieder geval minder rente betaalt dan bij een bank. Daarnaast wordt er geen BKR toetsing gedaan. Hierdoor is het mogelijk ook al heb je een negatieve BKR op je naam staan, om toch geld te lenen.

Een ander voordeel is dat je afspraken maakt met de lening gever. Je stelt dus samen de voorwaarden op, zorg er dan voor dat je deze na kunt komen en je goedkoop uit kunt zijn. Als particulier geld lenen wordt ook mogelijk als je bij familie of vrienden gaat lenen. Zij vragen je vaak geen rente en je hebt de tijd om het terug te betalen, ook dat is in je voordeel. Je bespaart hierbij dan sowieso al de rente die je anders bij de bank wel had moeten betalen en je bent goedkoper uit omdat je de voorwaarden samen op kunt stellen! Dit is alleen maar positief, op deze manier geld lenen kan dus voor jou heel goed zijn. Je kunt dromen waar maken en voelen dat je leeft!

Incoming search terms:
geld lenen particulier
geld lenen particulier belgie
lenen van privé persoon
geld lenen van particulier
prive geld lenen
lenen van particulieren belgie
particulier geld lenen in belgie
particulier geld lenen
particulier lenen in belgie
geld lenen van prive persoon