Minilening aanbieders in Belgie

 

Enkele van de meest bekende minilening aanbieders

Er zijn verschillende minilening aanbieders. In dit artikel worden een aantal minilening aanbieders nader toegelicht.

 

Minilening.nl

Bij minilening.nl ben je aan het goede adres als je een minilening aan wilt vragen. Het is de bedoeling dat je eerst een offerte aan gaat vragen, dan lever je stukken aan, dan kun je online akkoord geven en dan vindt de uitbetaling plaats van de minilening. De stukken kunnen dan per mail, fax of post worden aangeleverd.

Cashbob.nl
Cashbob.nl is de aanbieder waar je terecht kunt als je tussen de 21 en 65 jaar bent en voldoende inkomen hebt om een minilening af te kunnen sluiten. Je moet ook de Nederlandse nationaliteit hebben als je in aanmerking wilt komen voor een minilening. Er zijn geen mogelijkheden voor studenten, zelfstandigen en uitzendkrachten. Ook als je minder dan 1100 euro verdient kom je hier niet in aanmerking voor een minilening. De looptijd van de minilening bij Cashbob.nl is erg kort, namelijk zeven dagen. Als je hier niet aan kunt voldoen dan volgt er een hele procedure omdat je niet hebt voldaan aan de voorwaarden.

Voorschotje.nl
Voorschotje.nl is de aanbieder van de minilening als je kosteloos geld wilt lenen. Je betaalt namelijk geen rente en ook geen extra kosten. Je kunt hier maximaal 4 leningen van 150 euro tegelijkertijd af gaan sluiten. De minilening is eenvoudig aan te vragen via SMS en het geld wordt op de rekening gestort. Je moet echter wel eerst via internet een account aanmaken, deze activeren en dan kun je de lening in ontvangst nemen.

Saldodipje.nl
De service bij Saldodipje is gratis. Er zijn geen inschrijfkosten, geen administratiekosten en geen abonnementskosten. Er wordt echter wel een garantiesteller gevraagd. Naast garantiestelling is ook kredietwaardigheid verplicht.

Betaaldag.nl
Bij Betaaldag.nl kun je een minilening afsluiten. Je kunt ook geld verdienen dankzij Betaaldag.nl. Als je namelijk je vrienden gaat vertellen van deze dienst dan kun je hier €5,- mee gaan verdienen, voorwaarde is dat zij dan gebruik maken van deze dienst. Het voordeel is dat je geen papierwerk hoeft te doen, je hoeft ook niets te faxen. Alles wordt via internet geregeld en kan binnen een paar minuten in orde zijn gemaakt. Alle soorten inkomen worden via Betaaldag.nl gekocht in ruil voor contant geld, hierbij kan gedacht worden aan loon van de werkgever, huurinkomsten, pensioen en een toekomstige uitkering van de verzekeringsmaatschappij. Het werkt eenvoudig, aan de hand van een aanvraagformulier wordt “het financiële plaatje” in orde gemaakt en dien je akkoord te gaan met de voorwaarden. Binnen een aantal uren kun je het afgesproken bedrag al op je rekening ontvangen.